Verkiezing

Talloze kunstenaars hebben in de maand mei en de eerste week van juni een kunstwerk gecreëerd waarmee een stadgezicht is vastgelegd.
Ieder op zijn of haar eigen wijze. Welk werk spreekt u het meeste aan?

Met een speelse wedstrijd bepaalt u samen met iedereen die stemt en een deskundige jury welke kunstenaars de drie geldprijzen in de wacht slepen.

De wedstrijd bestaat uit 4 verkiezingrondes

Eerste ronde

Van 1 juli tot 30 september kiezen u en iedereen die stemt, de 80 meest gewaardeerde werken.  

Tweede ronde

Van 1 oktober tot 21 oktober kiezen de juryleden uit de 80 door het publiek meest gewaardeerde werken de 40 door hen meest gewaardeerde werken.

Derde ronde

Van 1 november tot 30 november kiezen u en iedereen die stemt, uit de 40 door de jury geselecteerde werken, de 10 meest gewaardeerde werken.  

Vierde ronde

Van 1 december tot en met 21 december kiezen de juryleden uit de 10 door het publiek verkozen werken de top 3.

Prijzen

De prijzen die aan de verkiezing verbonden zijn bedragen € 1.000,- (eerste prijs), € 600,- (tweede prijs) en € 400,- (derde prijs).

Edities

Nieuws

 • Negen edities

  21-03-2017

  Op het laatste moment hebben de gemeenten Roosendaal en Venlo zich aangesloten bij de gemeenten waar dit jaar Kunst Bloeit bloeit plaatsvindt. Daardoor doen dit jaar in totaal 9 grote gemeenten mee. In welke gemeente gaat u schilderen of tekenen?

  Lees meer >
 • Aanmelden kunstenaars

  14-03-2017

  De gemeenten die dit jaar met Kunst bloeit mee doen, zijn bekend. U kunt in een of meer gemeenten van uw keuze aan de schilder- en tekendag deelnemen. Volgend op die dag, wordt uw werk geëxposeerd.

  Lees meer >
 • Deel uw ervaringen op Facebook

  28-02-2017

  Maakt u tijdens het tekenen en schilderen leuke, grappige of bijzondere dingen mee? Of wilt u de voortgang van uw kunstwerk delen? Plaats dan een foto op de Facebook pagina van Kunst bloeit

  Lees meer >