Deelnemen

Inschrijven als kunstenaar
Een dag in de buitenlucht schilderen of tekenen. Het stadsgezicht van uw keuze. En dan deelnemen aan een verkiezing. Plus, als u wilt, aan een expositie, waarbij u de kans heeft dat uw werk wordt verkocht. Lijkt u dat wat? Doe dan mee met Kunst bloeit
Schrijf u HIER in.

Deelnemen als gemeente
Als uw gemeente meer dan 50.000 inwoners telt, kan uw gemeente meedoen met Kunst bloeit. Aan deelname zijn voor de gemeente geen kosten verbonden. U stelt alleen het gemeentehuis of een andere ruimte beschikbaar voor een expositie gedurende twee tot vier weken.
Steden die aan Kunst bloeit willen meedoen: klik HIER

Edities

Nieuws

 • Negen edities

  21-03-2017

  Op het laatste moment hebben de gemeenten Roosendaal en Venlo zich aangesloten bij de gemeenten waar dit jaar Kunst Bloeit bloeit plaatsvindt. Daardoor doen dit jaar in totaal 9 grote gemeenten mee. In welke gemeente gaat u schilderen of tekenen?

  Lees meer >
 • Aanmelden kunstenaars

  14-03-2017

  De gemeenten die dit jaar met Kunst bloeit mee doen, zijn bekend. U kunt in een of meer gemeenten van uw keuze aan de schilder- en tekendag deelnemen. Volgend op die dag, wordt uw werk geëxposeerd.

  Lees meer >
 • Deel uw ervaringen op Facebook

  28-02-2017

  Maakt u tijdens het tekenen en schilderen leuke, grappige of bijzondere dingen mee? Of wilt u de voortgang van uw kunstwerk delen? Plaats dan een foto op de Facebook pagina van Kunst bloeit

  Lees meer >